Post by olabsosaci on Mar 7, 2022 12:55:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rave – Watch Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rave – Watch Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк все ▞▞▞
▞▞▞ Rave – Watch Party 2022 version ▞▞▞
Щойно завантажено. Ще не багато використав. Гарний інтерфейс і простий у використанні. Краще за конкурентів з того, що я бачив. Однак, якщо ви дивитеся Netflix, він не дозволяє транслювати на інший екран. Сподіваюся, розробники зможуть виправити це найближчим часом. Інакше виглядає чудово.
Мені це дуже подобається, і це досить легко, моя єдина проблема полягає в тому, що коли я намагаюся дивитися аніме на деяких веб-сайтах, у мене не буде опції "відтворення відео", яка мене дуже дратує. Якби це було виправлено, я б повністю відмовився від цього 5 зірок
Було б чудово, якби ви додали Blim Tv
Гарний додаток для спільного перегляду .. але багато дешевих людей роблять цю програму брудною
Опція Disney hotstar недоступна, додайте її
Мені це дуже подобається, і поки що я не маю з цим жодних проблем, АЛЕ.Я сподіваюся, що вони створять щось на кшталт того, яку категорію рейв ви хотіли б дивитися, і тому нам не потрібно прокручувати весь шлях вниз, щоб отримати бажаний рейв, і це не означає, що ми можемо знайти категорію розшуку, о і ще один, я дуже сподіваюся, що ми зможемо запросити друзів на рейв, на якому ми перебуваємо, або приєднатися до наших друзів і також надіслати повідомлення нашим друзям. Я дуже сподіваюся, що ви зробили ці два.
Неможливо змінити зовнішній вигляд субтитрів, відео іноді раптово зупиняється, програма rave для настільних комп’ютерів також є катастрофою; відео зупиняється під час перегляду, поки воно відтворюється для іншої особи.
Rave – Watch Party Hordiq jxm
Останнє оновлення є помилковим, і ви всі втратили можливість чути відтворення фільму, коли вам потрібно зробити крок, поставте програму на секунду, будь ласка, виправте.
Де Disney Plus в Android? Привіт, будь ласка, принесіть цю функцію іншим мудрим, я люблю цю програму
Це чудова програма, але я стикаюся з проблемою на своєму пристрої Android. Коли я перебуваю на вечірці з другом, проблема полягає в тому, що я вмикаю мікрофон, щоб говорити за допомогою навушників, обидва відео та відео; голоси інших користувачів повертаються до динаміка. У мене samsung note 10 Android версії 11.0 (останнє оновлення) Rave версії 4.2.6 (останнє оновлення) Будь ласка, підкажіть
Не можна приєднатися до вечірок, коли запрошено. Не можу призупинити відео, коли я є ведучим, і мій мікрофон не працює. Чекав 30 хвилин, він не завантажився, але не зміг приєднатися до вечірки. Якщо хтось знає щось подібне до цієї програми, будь ласка, підкажіть. спасибі
Забагато помилок і раптом залишають місце самостійно
Поки що я поставлю 4 зірки, оскільки я не можу дивитися японські фільми чи Kdrama чи будь-які іноземні фільми в Netflix з оригінальним аудіо та англійськими субтитрами. Щоразу, коли я вмикаю субтитри, аудіо завжди повертається англійською. І якщо я поверну оригінальний звук, субтитри зникнуть. Крім того, додаток хороший. Я поставлю вам 5 зірок після того, як ви це виправите. Спасибі
коли я тестую його з другом, фільм від Netflix запускається, але повільно. Я не знаю, рейв чи wifi.
Bubbu–חית המחמד הוירטואלית שלי פנאי zuju
Не пробуйте цю програму, якщо ви хочете грати музику з друзями, це хибна спроба отримати прибуток дратує. Це нефункціональна система голосування, в якій ви і ваші друзі витрачаєте свої монети, які вони (на мою думку) щедро дарують вам після перегляду однієї реклами. Проблема в тому, що система голосування не працює в 95% випадків і не з’являється для ваших друзів, навіть якщо ви сидите поруч з ними. Варіант 1 голос навіть не спрацює. Вихід для відтворення іншого відео надто втомливий, щоб турбуватись.
Реклама дратує!
Rave – Watch Party Intrattenimento ouf
Концепція програми чудова і чудово провести деякий час з друзями, але програма потребує більшого вдосконалення та гнучкості, як-от перегляд програми лише однією мовою, замість того, щоб вгадувати шлях до тієї, яку ви можете зрозуміти. Завжди потребує покращення системи заробітку балів, за допомогою якої ви можете вести шоу. Я дійсно хотів би побачити більше покращень, оскільки я очікую чудових результатів від цієї програми.
Ялл, мабуть, здогадувався з цими оновленнями, щоразу, коли я нарешті можу дивитися відео Rave..Ось ще одне оновлення, щоб знову зіпсувати відтворення..Тепер я знову повинен чекати іншого оновлення..Просто поверніться до останнього оновлення перед цим поганий!
Було б добре якщо б створювати можливість дивитися відео з "Premier"
Спочатку це був хороший додаток, який можна було дивитися разом та інші речі, але останні кілька днів після того, як я відтворив одне відео. Наступне відео продовжуватиме завантажуватися незалежно від того, що станеться, воно не відтвориться, навіть якщо я чекав 10 хвилин під час завантаження.
вітаю, вдалося зробити інтерфейс гіршим, тепер він більш заплутаний і з більш непотрібними кнопками. Припиніть розміщувати непотрібні кнопки, найміть справжній UX-дизайн
це просто не працює, жалюгідно. відео не відтворюється .. воно зупиняється, а потім вимикається.
Ви не можете дивитися нічого «безперебійно» - між відео на Youtube є 15-20-секундна затримка, тому будь-яка танцювальна вечірка є короткочасною, що зводить нанівець будь-яку цінність інструменту ді-джея. Немає можливості вимкнути відео. Здається, не можу просто відтворити всі відео в моєму списку відтворення Youtube; він хоче відтворювати випадкові речі на основі кульгавого алгоритму DJ. Я вважаю, що це було б нормально для перегляду фільмів з другом, але я вважаю за краще просто використовувати телефон. Мех
Я не можу бачити Disney як варіант. Неправдива реклама
Хм, я хотів протестувати програму, тому що ніщо, що я знайшов, не було настільки хорошим, як Rabb.it (Rip, ми тебе любили), і хоча я був задоволений, що ви можете шукати в Інтернеті, він не показує мені, як лише створити кімнату кнопку, і я не бачу, чи є мої потоки, приватні чи загальнодоступні – це речі, які я сприймав як належне, і я думаю, що я просто розчарований – я не міг поділитися своїми потоками за посиланням і навіть не можу сказати якщо у мене відкрита кімната.... Соромно
У ньому так багато помилок, деякі епізоди не синхронізуються на netflix, а деякі навіть не відтворюються. Будь ласка, виправте ці проблеми, інакше мені доведеться залишити цю програму, мені дуже подобається ця програма
Я не можу дивитися якийсь фільм у моєму neftlix.. я завжди дивлюся Netflix у захопленні зі своїми друзями, але зараз я не впевнений, що сталося.. але стає погано... Будь ласка, виправте ваше оновлення, щоб воно було кращим
Я зіткнувся з проблемою, яку ви можете вирішити. Під час відтворення завантаженого відео з диска, який уже має субтитри, rave розгортає відео на весь екран, що є проблемою, оскільки воно обрізає субтитри. Видаліть цю функцію відтворення відео на весь екран або принаймні дайте можливість увімкнути або вимкнути її.
У цій програмі занадто багато збоїв. Коли я і мої друзі дивимося відео разом, іноді вони не відтворюються синхронно. Крім того, іноді відео перескакує з однієї частини в іншу. Трохи тому я намагався відкрити програму, і там був лише чорний екран.Я розчарований і, ймовірно, просто перейду на Netflix Party.
У ньому немає опції Sony liv. Навіть в Інтернеті не працює.
Rave – Watch Party Entertainment kgfh
Rave - Watch Party Eğlence bxd
Використовував його лише близько 2 годин, і він щойно спожив 5,87 ГБ, у нього також є помилка гучності відео, аудіо автоматично вимикається, коли у вас є хост, ви існували та знову ввійдіть, щоб увімкнути гучність. В основному розчарований через те, що дані споживаються... все одно чудова ідея.....
Я відчуваю себе абсолютно роздратованим під час використання цієї програми, оскільки вона споживає велику кількість даних... Навіть немає ідентифікації надісланого чи прочитаного повідомлення.