Post by olabsosaci on Mar 7, 2022 12:40:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ SkyDemon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SkyDemon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno dragulje ▞▞▞
▞▞▞ SkyDemon 2022 version ▞▞▞
Nujna oprema za letenje! Zanesljivo in natančno. Zdaj, če bi lahko prekrivali ADS B za prometne informacije ... to bi bila češnja na torti!
Nima azijskih lestvic
Verjetno najbolj neverjetna aplikacija, kar sem jih kdaj uporabil. Zmanjšanje delovne obremenitve pilota je fantastično, saj omogoča veliko več možganske moči za letenje letala! Tako je vsak let toliko bolj prijeten. Zelo priporočljivo.
Ta aplikacija je preprosto neverjetna ... dovolj rečeno.
SkyDemon نقشے اور نیویگیشن jwqy
Najboljša programska oprema VFR, ki sem jo uporabljal
Ne dovoli mi, da se prijavim, ker je naveden napačen e-poštni naslov. Uporabil sem ga na svojem ipadu z drugim e-poštnim naslovom, ki je mrtev in izginil, vendar ga ne bo dovolil uporabe na mojem Samsungu
Super!
Ali kdo ve, kako ta aplikacija deluje v Južni Ameriki?
Najboljša letalska aplikacija
Aplikacija je v redu, vendar so storitve za stranke slabe!
Prosim, izključite možnost, da mi sporočite, da je posodobitev, za to je Play Store! Ne potrebujem aplikacije, ki obide najboljše prakse za Android, da bi me motila.
Uporabne funkcije, vendar drage pri £139 za prvoletno naročnino
Stabilno in uporabno orodje za povečanje varnosti in zagotavljanje letenja brez poseganja v nadzorovani zračni prostor.
Preprosto briljantno
To je najboljši od najboljših..
Imel je težavo z aplikacijo in je nisem mogel uporabljati. Čeprav sem imel vse pogovore po elektronski pošti, so me v bistvu označili za lažnivca. NE KUPUJTE, ČE IMATE SAMSUNG. Imam e-pošto od njih, da so obupani in ne vedo, kako odpraviti težavo. Skrb za stranke je grozljiva. Škoda, ker bi bilo uporabno orodje.
To aplikacijo uporabljam 5 let. Osupljiva funkcionalnost za nagradno ceno. Zelo enostaven za uporabo. Nenehno izboljševan.
SkyDemon Peta &
Aplikacija je zelo lepa in polirana, vendar je zelo občutljiva na dotik. Težko ga je uporabljati v poskočnem helikopterju. Prav tako se zdi, da ne podpira dobro uporabe helikopterja in navigacije. W&B samo za letala itd.
Izjemno
POPOLNO
Piše, da je brezplačna aplikacija, vendar morate za uporabo kupiti naročnino. Torej, NI BREZPLAČNO!
To sem uporabil z sky echo 2 in njegov briljanten daje vse dobre informacije in cN bodite zelo natančni
Na mobilnem telefonu popolnoma brezupno.
Aplikacija je vedno boljša. Če uporabljam na mojem Nexusu 9, tabličnem računalniku z razmerjem stranic 4:3, je videti briljantno. Na moji Xperia Z3 Compact z razmerjem približno 16:9 takšne aplikacije ne izgledajo tako dobro. Dobršen del zaslona zaseda vroča vrstica in vrstica z obvestili, in če bi aplikacija prešla na celozaslonski način, bi sprostila precejšnjo količino nepremičnin na zaslonu.
Najboljša aplikacija za Vfr lete. Pozabi na ostalo.
Samo preizkusna aplikacija, potrebna je registracija
Ena najboljših aplikacij za pilote! Za pametne telefone vstavite funkcijo: za prikaz ETA vseh naslednjih točk poti (ne samo prve naslednje točke poti). Poleg tega je aplikacija popolna
Vedno zanesljiv. S krožniki Pooleys mi ni več treba listati knjige.
SkyDemon Peta &
Odlično za navigacijo. Želim si, da bi bil izpis Pilot Log enostaven za prilagajanje.
dobro
Popolna in dobro premišljena aplikacija. Ima res vse, kar potrebujete za navigacijo, vendar je vmesnik postal zelo počasen. Stiskanje in povečevanje ter pojavna okna menijev so izjemno počasna, tudi na nexusu 6. POSODOBITE. Zaporedne različice so odpravile to težavo in vmesnik je zdaj precej hiter
To sem uporabljal na svoji starejši napravi, vendar bi bilo koristno, da deluje na napravi Android go, kot je moj Lenovo, še vedno spodobna aplikacija
Čudovit, bistven letak za Evropo, ne vem, kaj sem naredil, preden sem ga imel.
Zelo dobro
Odlično, tudi na starejši napravi
Odlično
World History Atlas Buku & Rujukan dhy
SkyDemon Peta &
Najboljša letalna naprava vseh časov.
SkyDemon Peta &
Deluje, vendar se ne more primerjati z Runway Hd, le pohiteti morajo in izdati različico za Android.
Super
Pritožba. Ne morem se prijaviti, ker nimam računa in tudi spletna stran ne bo registrirala novega.
Kot študent pilot sem uporabil nebesnega demona, da bi preveril svoje načrtovanje. Zelo uporabno.
Odlično orodje za pilota na usposabljanju. Nadaljuj z dobrim delom.
Skoraj do popolnosti!!! Dobro opravljeno delo
Znatno olajša učenje letenja
Uporabite ga v ZDA in EU, super je
Čeprav je lepo imeti veliko virov na enem mestu, so zemljevidi zelo risani. Za ceno, ki jo zahteva ta aplikacija, bi si mislili, da bi lahko uporabljali dejanske grafikone. 1:500, 1:250... Ne vidim, da bi plačal za to. Morali bi vključiti več IFR kart in izboljšati tudi karte VFR. Za primerjavo, forflight je svetlobna leta pred to aplikacijo in na splošno za isto ceno.