Post by olabsosaci on Mar 7, 2022 12:29:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ E-Bike Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogućite administratorsku ploču ▞▞▞
▞▞▞ E-Bike Tycoon 2022 version ▞▞▞
Over game je super i fantastično, ali izgleda kao da je došlo do greške jer su moji mjesečni troškovi fiksni i kada nemam nikakve kontakte, neto gotovina moje tvrtke počinje brzo opadati i moram pokrenuti novu proizvodnju kako bi gotovina bila stabilna. Ako ne igram igru neko vrijeme, novac opet počinje padati bez razloga
Postaje dosadno i mnogim oglasima
Prekrasne igre
E-Bike Tycoon Симулационни vby
Lijepa igra, zadivljujuća grafika, ali postoje neke greške koje me sprječavaju da igram. Općenito dobra igra! Možda će razumnija cijena besplatnih oglasa učiniti više!
Lijep
E-Bike Tycoon Simulation zgkp
Dodajte još ugovora, molim vas...... Upravo sam završio sve ugovore...... I također dodajte nešto kako bismo mogli voditi 2 tvrtke, kao što su 1 e-bicikl i e-motocikl ili nešto slično...... Također dodajte burzu...... I treba je igrati s prijateljem dijeleći materijale..zalihe..... I druge stvari... Izrada colab i sve... Ova igra ima ozbiljan potencijal, molim vas molim vas učinite ovo još zabavnijim dodavanjem još nekoliko stvari koje će držati korak s našom maštom
Za igranje ove igrice teško je imati mnogo nesreća od prosperiteta. Ova igra mora postaviti postavke igre prije objavljivanja.
Nisam znao da je ovo igra ili poslovna aplikacija?
Zapeli u beskonačnoj petlji "spremni smo za masovnu proizvodnju" Nadogradnje na razinu 2, ali onda se isključuju greške i ne mogu dodirnuti sljedeći na prozoru za chat
sjajna igra. Imam prijedlog da napravim neke druge igrice na isti način kao što je izrada pametnog telefona i izrada auta na isti način, nadam se da ćeš razgovarati sa mnom.😁
Ova igra je odlična ali ima nedostatak. Možete istraživati samo 1 po satu, a ako ste istraživali još jednom, gledat ćete reklamu čak i ako je reklama po sekundi ili minuti (previše). Mislim da je puno bolje dodati "brže" istraživanje gledanjem oglasa. Znam da vam treba novac, ali bolje je imati manje oglasa nego gubiti klijente. Gore: 5 zvjezdica za responzivnog programera da.
Mnogo grešaka i tijek igre nije povezan, deinstalirana aplikacija
Super igra..
Ovo je sranje, potrebno je poboljšati, a također ova igra grabi novac. POBOLJŠAJTE OVO LJUDI!!!😡😡😡
Molim vas dodajte moje tvrtke i karte što je prije moguće .. I sveukupno igra je tako dobra i izaziva ovisnost.
Igra je postala atraktivna i možete napraviti igrice s različitim temama s istim stilom, kao što je izrada automobila i mobilnih telefona, itd. Ili igra simulatora tvrtke koja ima različite djelatnosti Hvala
Dobra ideja, loše izvedena.
Ovo je lijepa igra za igranje i čeka nova ažuriranja
Ova igra je stvarno dobra.I mnogi ljudi kažu da se sudari ili da se nešto loše događa. Ali ja igram glatko sa 60-55 fps bez rušenja ili bilo čega. Moj telefon je srednje visoke klase i igram ovu igru već 7 dana, stvarno je dobra grafika, igra, dijalozi su nevjerojatni, volim ovu igru i divna je 👍
lijepa grafika igre je tako lijepa
Kao dobra igra.
Predinstalacija: izgleda vrlo čisto i lijepo, prema nekim recenzijama izgleda jako dobro!
Ova igra je vrlo zabavna. Dobar koncept, ali dosadi nakon dva dana, ponavljajući isti proces.
Super zabavno!! Savjet: dodajte još dizajna i napravite ured na razini 2 koji može proširiti vaš ured, a možete li napraviti i druge dijelove kao što su pauze itd. Btw ova igra je tako zabavna!!!!!!!!!
Najbolja igra na svijetu
stvarno dobra igra
Vrlo dobra aplikacija za trgovanje
Pregled #1. Ovo je dobro! Ne volim reklame bth.
King of Avalon: Dominion حکمت عملی plq
Obožavam ovu igru, ali rušim se, možete li ovu igru učiniti glatkom za slabe uređaje kao što je 1gb ram-a...
Imam jako loše iskustvo
smrtna zamka igre. otvorio mi je telefon umalo umro!
Srušena igra
Ova igra je stvarno zabavna i lijepa za igrati. Samo nekoliko napomena je da su stvari malo prejeftine za kupnju u trgovini s dodacima, ali nigdje nisu jeftine. Glavni razlog zašto zvjezdice nisu veće je taj što kada odem i kliknem na karticu zajma i ne podignem zajam i vratim se, i dalje mi se naplaćuje, a ako već imam zajam, račun se samo nakuplja, ali ne dobivam ni novac puno mi naplaćuje, ali samo račun za prvi zajam smanjuje dug, a drugi mi uzima novac, ali ga ne smanjuje.
Dobro je sve dok stalno ne snižava ocjenu mojih zaposlenika baš kad se približe mogućnosti kupnje novog okvira & moja srca samo nasumce ispuste hrpu također neposredno prije nego što mogu otključati visoku razinu istraživačkih predmeta kako bih poboljšala svoje bicikle
Igra je imala problem ali sada je sve u redu igra je predobra instalirajte je 👍 (Sve pohvale za developera i igru)
Previše oglasa, vrijeme čekanja je previše
Ova igra je sjajna i vaše ideje su sjajne. Ali ima puno toga za poboljšati i dodati. 1. Poboljšana grafika, korisničko sučelje i animacija 2. Nove značajke potrebno je dodati igri kao što su stanice za punjenje izvan trgovine E-Bike. 3. Poboljšanje prezentacije. 4. Smanjenje količine valute u igri poput E-srce. 5. Dodavanje reklama 6. Redizajn E-Bike Shop 7. Domaćinstvo utrke. 8. Dodavanje više značajki biciklu 9. Kvalitetnije slike. 10. Bolje animacije za izgradnju.
Mislim da ova igra još uvijek ima grešku, kupujem najbolju kočnicu, ali sljedeći put kada kupim kočnicu po niskoj cijeni, ali kada se instalira u bicikl, skuplja je od one najbolje, nisam siguran ;(
volim to
Jeste li stvarno zabavna interaktivna igra Nadam se da će programer ovu igru shvatiti ozbiljno i stalno je ažurirati. Ozbiljno bi mi se svidjela
Dobra! Napomene: - bilo bi puno bolje bez tih animiranih postignuća - i možda više izbora za posao Pa ima još nekih stvari, ali još nisu potpuno otkrivene! Čekamo vaša kreativna ažuriranja i različite simulacije industrijskih tajkuna!
Love it definitivno bi trebao biti kao igra auto-tajkuna koja bi bila san